Miljøvennlige gaver med god samvittighet

Hver jul akkumuleres en stor mengde emballasje og avfall. I tråd med VOYAS bærekraftige praksis har de laget en julegave kolleksjon som handler om bærekraftig livsstil og gjenbruk med stil. Derfor er Voyas nye kolleksjon "A Natural Touch of Beauty", laget av 100 % resirkulerte eller resirkulerbare materialer. Oppdag kolleksjonen og få tips til hvordan du kan bruke innpakkingen om igjen og få glede av den lenge. Du kan selvfølgelig gjenbruke emballasjen slik du ønsker, men vi har også noen tips og ideer til hva man kan bruke den til.

SETT TIL ANSIKT

Antioxidant Warrior – Ansiktsduo for intens beskyttelse og reparasjon

Antioksidanter beskytter huden, minimerer betennelse og forebygger for tidlig aldring. En lite strå av VOYAs alger er så ren at den har blitt vitenskapelig bevist å inneholde ikke bare 1, men hele 5 av de beste antioksidantene som beskytter huden mot skade fra frie radikaler. Vitamin A, Vitamin B5,  Vitamin C samt polyfenoler og flavonoider.  
Les mer om antioksidanter her....

Er Me Time dagkrem en av dine favoritter så betaler du bare kr 280 ekstra for øyekrem og renseklut så dette er et fantastisk tilbud.

Gavesettet inneholder:

 • Me Time dagkrem -  50 ml
 • Bright Eyes øyekrem - 15ml
 • 100% økologisk bomullsklut

Vitamin Sea – Kollagen boostende duo

Hudpleie som er proppfull av vitaminer og mineraler finner du i denne super duoen med ansiktsserum og dagkrem. Voyas Pearlesque dagkrem inneholder Laminaria Digitata alge ekstrakt.  Her finner vi bl.a. Niacinamide ( Vitamin B3 ) som jobber sammen med de naturlige stoffene i huden din for å bidra til synlig å forbedre ujevn hudtone, fine linjer og en svekket overflate. Voyas laminaria alge ekstrakt har blitt vitenskapelig bevist å øke kollagen 1-produksjonen med 202%.

Les mer om alger i hudpleie her...

Gavesettet inneholder:

 • My Little Hero serum - 30ml
 • Pearlesque dagkrem - 50ml
 • 100% økologisk bomullsklut

Brave the Day – Økologisk hudpleie for menn

Formulert spesielt for mannens hud, oppfriskning til kropp, ansikt og sinn med en intens fusjon av VOYAs friske lime og krydrete nellik. Næring og fukt til kropp og ansikt i dette flotte gavesettet

Gavesettet inneholder:

 • VOYA Menn fuktighetskrem -  50ml
 • VOYA Menn Oppkvikkende dusjsåpe - 200ml
 • 100% økologisk bomullsklut

VELVÆRE GAVESETT

Sleep on It – Drømmesøvn

En god natts søvn er helt avgjørende for å både se og føle seg vel.  Synk ned i dyp ro med Voyas luksuriøse sovekit som inneholder 3 nøye utvalgte produkter som bidrar til en god natts søvn.

3 TRINN SOM FREMMER GOD SØVN

 • Trinn 1  – Etter dusj eller bad, stryk Voyas lavender og rosmarin duftende kroppsolje på kroppen med lange, rolige bevegelser.  Det perfekte velvære ritualet som roer kroppen og gjør den klar for en god natts søvn.
 • Trinn 2 – Lag den en kopp Voya kamille te, husk å la den trekke en 3-5 minutter så de deilige algeoljene frigjøres. Drikk i timene før du skal legge deg. Teen bidrar til å roe ned og gjør så du slapper av bedre og er klar for søvn.
 • Trinn 3 – Ta på Voyas sovemaske og synk inn i drømmeland. Øyemasken blokkerer lys og bidrar til bedre søvn.

Gavesettet inneholder:

 • Mindful Dreams beroligende kroppsolje -  100ml
 • Camomile Calm – Økologisk urtete med alger 20 poser
 • VOYA Øyemaske

Hjemmespa  – Tørrbørste og næring

Den absolutt ultimate hjemmespa opplevelse. Med Voyas hjemme spa gavesett vil du øke hudens fasthet og elastisitet samtidig som hudens tekstur jevnes ut og cellulitt minimeres. Ingenting er som en god tørr børsting for å sette i gang sirkulasjon, bedre lymfedrenasje, fjerne døde hudceller og jevne ut huden for å få fram super glød og deilig myk hud.

Voyas prisvinnende algeolje Angelicus Serratus absorberes lett og passer alle hudtyper, dens nærende og avgiftende egenskaper har gjort det til en Voya bestselger. 

Fullfør hjemme spa opplevelsen med Voyas ikoniske signatur duft – Essence.  En nydelig fusjon av sitrus med krydret nellik og vetiver. Kan brukes i bad, fotspa,  oljebrenner og på tørrbørste for å få en ordentlig kick start på dagen.

Gavesettet inneholder:

 • Eksfolierende tørrbørste av kaktushår
 • Angelicus Serratus kroppsolje - 100ml
 • Essence eterisk olje - 10ml

SMÅ GAVER

Touched by a Kiss – Redning for hender og lepper

Bekjemp tørre hender og lepper med Voyas nydelige gavesett med Handy to Have håndkrem og Balmelicious leppebalm. Hendene fortjener litt ekstra kjærlighet og omtanke nå i disse tider og mange for også tørre lepper under munnbindet så viktig å passe på litt ekstra.

Gavesett inneholder:

 • Balmelicious Vanilla & Peppermint I Økologisk leppebalm
 • Handy to Have I håndkrem

Alge såpestykke – Spearmint & Rosemarin

Hendene våre trenger absolutt litt ekstra kjærlighet og omtanke.  Dette såpestykket er pakket inn i en liten tinnboks som kan brukes på nytt. F.eks. til oppbevaring av kontor rekvisita, sysaker, hylleknotter, skruer etc. Såpen dufter fantastisk av hav og sitrus og er den perfekte lille gave til en i familien eller som venninne eller vertinne gave. Voyas såpestykke med alger, spearmint og rosmarin er laget med de skjønneste oljer og ekstrakter for å gi næring og pleie til såre og tørre hender.