Høstens superfood ingredienser

Tranebærfrø olje

De gode antioksidantene i tranebærfrø olje beskytter huden mot miljøskader. Med et perfekt forhold av omega 3 og omega 6 fettsyrer så absorberes oljen lett inn i huden og gir mye fukt.  Dette bidrar til at huden lettere tar opp Vitamin E og andre næringsstoffer i oljen.

Gode produkter med tranebærfrø olje til høstens hudpleie – Even Pure- mattende fuktighetsgivende dagkrem

Gresskarkjerneolje

Denne skjønne oljen har et særdeles høyt innhold Vitamin A, B2, B3 samt betakaroten, potassium, magnesium og ikke minst sink. Kjent for sine betennelsesdempende egenskaper så vil denne oljen også gi fukt og bedre hudens elastisitet.

Gode produkter med gresskarkjerneolje for høstens hudpleie – My Little Hero serum og Me Time dagkrem-

Nyperoseolje

Denne oljen er en naturlig kilde til viktige fettsyrer som Omega 3 og 6, den har også et høyt innhold av antioksidantene lykopen og betakaroten. Denne svært anvendelige oljen er en av naturens beste Vitamin A kilder og bidrar til å regenerere og booste cellefornyelse samt gir en fin jevn hudtone

Gode produkter med nyperoseolje for høstens hudpleie – Balancing Act serum og Luminosity enzym peel

 

Granateple

Rik på aminosyrer, antioksidanter og Vitamin C, denne superfrukten beskytter mot miljøskader. Granateplefrøolje gir fukt til huden gjennom dyp penetrasjon i huden der den skaper fukt uten at den kjennes fet, derfor perfekt for alle typer hud, også fet hud. Granateple booster også kollagenproduksjon så hudens fasthet og elastisitet økes.

Gode produkter med granatepleolje  for høstens hudpleie – Dusk to Dawn nattkrem og Visage øyemaske med algegele.