Vi tar din personlige integritet og rett til personvern på alvor. Organic Beauty AS ved administerende direktør er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger og har ansvar for å sikre at all behandling og håndtering av personvernopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Personopplysninger
Når du gjennomfører et kjøp hos Organic Beauty AS ber vi om navn, adresse, mobilnummer og epost. Dette er nødvendig for at vi skal kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordre bevegelser samt kontakt deg dersom det skulle være behov i henhold til din bestilling.

Lagring av informasjon
I henhold til regnskapslov er vi pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti og returhåndtering. Denne ordreinformasjonen slettes etter 5 år.

Underleverandører
Visma Mamut
Vi bruker Visma Mamut plattform i vårt regnskapssystem og data som lagres her er navn, adresse, telefonnummer og epost.

Elink

Vi samarbeider med E-link for pakking av varer samt Posten for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene og lageret vårt er navn, adresse, telefonnummer .

Paypal

Når du betaler via paypal så vil personlig informasjon som epost, navn og adresse lagres hos paypal i henhold til paypals lovgivning

Klarna

Når du betaler med Klarna i nettbutikken vår vil personlig informasjon som navn, adresse, epost og personnummer gis til Klarna for kreditt. Dette oppgir du selv

Mailchimp

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Shopify

Publiseringsystem som driver nettstedet

Google Analytics
Benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.
Når du gir oss dine personlige opplysninger godtar du vilkår som beskrevet i denne personvernserklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du anledning til å klage til datatilsynet.

Behandlingsansvarlig
Organic Beauty AS
Stubbveien 16
3208 Sandefjord
Epost: anne@organicbeauty.no
Tlf. +47 902 80 454

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Organic Beauty AS har registert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å få oversendt disse opplysningene samt be om å få slettet det forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning.
Med mindre den registerte anmoder om annet vil opplysninger overføres elektronisk.

Sikring av personopplysninger
Organic Beauty AS har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger.

Personopplysninger til tredjepart
Organic Beauty AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen.