Vår misjon

Organic Beautys grunnlegger Anne Trogstad har vært ivrig dykker i snart 40 år, og med en forkjærlighet for hav og marineliv så ønsker vi å ha mulighet til å bidra og gi tilbake.
Vi vil beskytte marineliv og ønsker fokus på et rent, plastfritt hav. 20 kroner av hvert produkt vi selger i nettbutikken vår går til 2 ideelle organisasjoner vi har valgt ut og som støtter vår misjon.
Med en forkjærlighet for dykking og for havet og med 12 års opphold i Thailand og Indonesia så måtte jeg jo bare velge Trash Hero som en av organisasjonene vi aktivt støtter.

  

Trash Hero

Trash Hero er en ideell organisasjon med nettverk konsentrert i Sørøst Asia, i Thailand, Myanmar, Indonesia, Malaysia og Singapore – i tillegg til at den nå har beveget seg videre til Europa, Afrika og USA.

 Trash Heros misjon er å få mennesker fra alle samfunn sammen for å rydde opp og minimere forsøpling.  Dette gjøres gjennom:

  • Ta handling og Opplysning. Vi plukker søppel. Fra sigarettstumper på strendene videre innover landet tusenvis av– hvis vi ser søppel – så rydder vi opp. Og vi motiverer andre til å gjøre det samme. Ved å tilbringe timer sammen med å plukke søppel, så får alle involverte en dypere forståelse for konsekvensene all forsøpling medfører hvis vi er likegyldige med hvordan dette oppstår og håndteres.
  • Utdannelse. Vi går aktivt inn for å få med barn gjennom vårt flerspråklige  KIDS program.  Her knytter vi miljøverdier sammen med praktisk erfaring for å vise hva slags innvirkning forsøpling har på det lokale og globale miljø. Voksne lærer også ved å delta på workshops som holdes av Trash Heroes.
  • Bærekraftige prosjekter. Vi skaper langsiktige programmer som hjelper samfunn til å bedre kunne fjerne og håndtere avfall, samt innfører strategier som vil redusere avfall som produseres i framtiden
  • Inspirasjon. Vi motiverer mennesker til å bli Trash Hero i hverdagen. Gjennom vedvarende positiv informasjon og en filosofi om «små steg», så fjerner vi barrierer og får til endring. Trash Hero frivillige viser at alle individer over hele verden kan bidra og gjøre sin egen heroiske opprydding i hverdagen.

Trash Hero mener at vi kan alle være TRASH HEROES.

 Våre programmer er basert på aksjon, de er inkluderende og engasjerer hele samfunnet til å rydde opp og minimere eget forbruk av plast – samt hvordan kildesortere og hvordan minimere framtidig forsøpling.

Les mer om Trash hero her.  og bli med i denne verdensomspennende bevegelsen i dag.

 

Sea Legacy 

Turning the tide - Protecting our oceans

Hva befinner seg under overflaten på den tynne blå linjen?

Dette er historien som SeaLegacy forteller. En historie som får i gang samtaler over hele verden,en historie som inspirerer mennesker til å handle. Vi mener at det å skape sterk media og kunst gir mennesker en følelse av at håp er avgjørende. Håp er styrke. Håp er løsning. Håp  endrer verden.

Grunnleggere

SeaLegacy ble grunnlagt I 2014 av  Cristina Mittermeier, en pioneer innen fotografisk kunst som jobber for bevaring og Paul Nicklen, den berømte polar fotografen hos National Geographic.

I over tyve år har Christina og Paul brukt sine bilder for å endre apati til aksjon og til å få gjennomført svært viktige seire når det gjelder konservering og naturvern.

SeaLegacy er en non profit organisasjon registrert I Canada, som også opererer under sponsorship med Blue Sphere Foundation, en organisasjon basert i New York. Fra Januar 2019 har Blue Sphere slått seg sammen med SeaLegacy og vil fortsette  sin miasjon. Det nye teamet inkluderer nå verdens beste fotografer, miljøaktivister, vitenskapsmenn, historiefortellere og strategi ansvarlige som ønsker å engasjere en milliard mennesker til å kjempe for å bevare havet.
SeaLegacy 

 YEAY - LET'S GO!  BE THE CHANGE....