Organic Beauty filosofi

Hos Organic Beauty formidler vi det beste av økologisk og naturlig hudpleie og sminke. Våre prisvinnende produkter er trygge å bruke for alle. Formulert helt uten alt som er eller kan tenkes å være skadelig for oss og miljø.
Vårt fokus er at hver enkelt skal finne fram til sin unike og naturlige skjønnhet. 
 
Vi ønsker bevissthet om at det vi smører på oss er fairtrade og miljøvennlig innhentet og at ingen av ingrediensene er testet på dyr. Gi deg selv en liten pause i hverdagen. Når du utfører dine skjønnhetsritualer, stopp opp, pust inn produktenes skjønne aromatiske dufter og unn deg selv en li ten velværestund.

Vår grunnlegger

Hei, jeg heter Anne, har stor pasjon og lidenskap for trening, velvære, reise og hudpleie med økologisk og miljøvennlig perspektiv.

 

Oppnå din drømmehud

Jeg håper å inspirere deg til gode hudpleierutiner og vise deg hvordan du gjennom å velge naturlig og økologisk kan oppnå din drømmehud..

Bli med meg på reisen…

 

Litt om Anne

Født i Stavanger, oppvokst med fantastisk skjærgård og vakker natur i Sandefjord noe som har gitt med stor forkjærlighet for miljø og natur.

Flyttet til Oslo, tok Diplomøkonomi utdannelse ved BI med fokus på salg og markedsføring.

Jeg har alltid hatt stor reiselyst og drømmen om Organic Beauty startet nok så tidlig som i 1993. Da ble jeg introdusert til en fantastisk spaverden med himmelske dufter på Bali og deretter Thailand. Her var fokus naturlig skjønnhet gjennom rene og aktive ingredienser og jeg ble jeg overbevist om at 100% naturlig var den riktige veien å gå.

 

Spesielle fakta om meg selv

  • En ny verden åpnet seg for meg da jeg var 20 år. Dykkingens verden. Jeg er utdannet dykkerinstruktør og har over 2000 dykk. Dykking er min store lidenskap og har også ført til at jeg er spesielt opptatt av å bevare hav og miljø.
  • Jeg elsker, elsker, elsker å reise. Helst litt utenom turist steder – og gjerne med dykking inkludert.
  • Jeg tror jeg har hatt samme norsklærer som Anita Krohn Traaseth J.
  • Elsker dyr. Vokst opp med hund. Nå har jeg 2 herlige katter som blir ordentlig bortskjemt.
  • Beste årstid. Sommer – med terrengsykkel og kajakk.

 

Vil du vite mer om hvordan oppnå drømmehud og få tips til miljøvennlig livsstil krydret med litt reiseinspirasjon?  Følg meg gjerne på instagram