VI VIL BLI MED DEG PÅ DIN REISE

Har du kunder som er opptatt av miljø og hva de smører på seg?  Ser du etter en samarbeidspartner som brenner for at du skal få fornøyde kunder og øke salg så er det oss du skal kontakte.  Våre serier er nøye utvalgt og tilfredsstiller de strengeste krav til etiske standarder. Vi er distributør for VOYA, Hynt Beauty og Eq Love. Ingen av våre serier eller ingredienser er testet på dyr, de er sertifisert økologisk eller 100% naturlig og med høyt innhold økologiske ingredienser.  Innpakning er laget av resirkulert eller nedbrytbart materiale så langt det er mulig og alle ingredienser er fornybare og har ingen skadelig innvirkning på miljø og hav.

KUNNSKAP

Vi har 13 års erfaring med undervisning og kurs i økologiske produkter og behandlinger. Vi er opptatt svært opptatt av å holde oss i forkant når det gjelder det siste av forskning på ingredienser.  Vi går på kurs innen økologisk kosmetisk kjemi, vi holder oss oppdatert på kurs innen behandlinger og produkter på våre serier og ikke minst, vi går kontinuerlig på kurs for å lære enda mer om hvordan vi kan hjelpe våre kunder til å bygge sin business.

EVENT

Vi elsker event og er ofte ute hos våre samarbeidspartnere og gjør minibehandlinger, holder ladies night event, har foredrag om hvorfor velge økologisk, hvordan oppnå drømmehud med økologiske hudpleie og vi holder sminkekvelder.

KURS

Vi holder jevnlig kurs både på behandlinger men også business kurs for våre kunder sånn at du på best mulig måte skal få det beste ut av din bedrift.

Hva våre partnere sier

"Vi har arbetat med VOYA och Anne sedan 2012. Vi har alltid haft ett väldigt bra och tätt samarbete med mycket support och stöd. Spa Elixir är en väldigt flexibel partner som sätter dig i första rummet. Är drivande i att boka utbildningar och pepp för dina terapeuter och ser till att att det är fokus på sälj. VOYA är ett fantastiskt märke att arbeta med, det passar de flesta och alla hittar lätt sin favorit bland VOYAs utbud. Det är certifierat av Soil Association och ännu bättre, det har passerat genom Annes nålsöga och kunskap som vi har fullt förtroende för. Vi rekommenderar VOYA och Anne varmt - en bättre partner är svår att finna!"

Alinne Holmström - SPARADISET

 

FAQ

Jeg har / skal starte en salong / et spa og har lyst til å jobbe med VOYA.
Hva må jeg gjøre?
Vi vil gjerne vite litt mer om deg så fint om du fyller i vedlegget her og sender det til oss. Link til vedlegg VOYA Partner finner du her - last ned her

Jeg vil gjerne ta inn Hynt Beauty - må jeg ta inn hele serien?
Hos Hynt Beauty velger du selv hvilke produkter du vil ta inn. Du vil kanskje ha en komplett make-up serie eller du ønsker bare øyeskygger?  Du velger selv. Ta kontakt med oss på epost for å få prisliste.
Har Hynt Beauty stativ?

Ja, vi har fine stativ i akryl som passer i en hylle eller på disken hvor du kan stille ut testere og gjøre utvalget innbydende.

Jeg er interessert i EqLove.  Må jeg ta inn hele serien?
Nei, med EQ Love bestemmer du selv hva du ønsker å ta inn.  Vil du bare ta inn kroppsprodukter er det helt i orden. Vil du kun ta inn  solkremene til EQLove så må du gjerne det.
Hvor mye må jeg handle for?
Minimumsbestilling for bestilling er  kr 3000 eks. Mva. Da påløper frakt på kr 150,- + mva.  Alle kjøp over kr 6000 eks.mva er fraktfritt.
Bestilling
Alle vår kunder får innlogging i vårt mamut system og bestiller direkte her på nett.
Betaling

Første gang du bestiller må du forhåndsbetale, deretter får du 14 dagers betalingsbetingelser ved kredittgodkjennelse hvis ikke annet avtales.

 

KONTAKT OSS