Hvilken ansiktsmaske passer din hud?

VOYAs Get Glowing – detox og glødgivende leiremaske, har vunnet enda en pris som de kan henge på medalje veggen sin. Til ære for denne seieren så vil vi sette masker i søkelyset og se på hvorfor de er avgjørende i enhver luksuriøs hudpleie rutine.

Uansett hvordan huden din føles, sliten, gusten, dehydrert, tørr, kløete, irritert, fet, i ubalanse eller med akne utbrudd, så har vi en ansiktsmaske som kan hjelpe. 

La oss se nærmere på Voyas ulike ansiktsmasker, hva de kan gjøre for huden din og hvilken som kan passe deg.

TUNGVEKTEREN

Get Glowing

Dette er en VOYA kult klassiker og vinneren av Social and Personal 2020 Mask of the Year, i tillegg til at den har vunnet en rekke andre priser. Den vil gi glød til enhver trøtt, gusten eller livløs hud. Denne mineralrike, leirebaserte algemasken gir en intens dyprengjøring i porene og trekker ut avfallsstoffer. Kaolin leiren i masken tørker ikke ut huden og masken fjernes lett med Voyas muslin klut. I tillegg til å være økologisk sertifisert så er masken vegan, glutenfri og full av fordelaktige ingredienser som rosmarin, eukalyptus, fuktighetsgivende aloe og Voyas mineralrike signatur alge ekstrakt

Et topptips fra våre hudpleieeksperter er at masken også kan brukes til spot behandling på kviser for å tørke disse ut. Voya anbefaler at du bruker masken én gang i måneden. Ønsker du å bruke den oftere så kan du gjerne det. Personlig bruker jeg masken en gang i uken og elsker dyprensen den gir og føler og at huden blir glatt og får en nydelig glød.

Finn den her

 

HELBREDEREN

Maskerade

Denne hydrogele masken har Voya hentet ut en mirakelgele fra sine økologiske, håndhøstede alger og injisert den i en økologisk superstjerneblanding av helbredende ingredienser for å berolige og minimere betennelse. Maskerade kan bidra til å berolige sår og vond samt akne-utsatt og arrete hud. Denne formuleringen er full av antioksidantrike ingredienser som beskytter og beroliger huden  Maskerade inneholder i tillegg 8% glyserin (fra kokos), samt beroligende kamille, dette er en fuktighetsgivende, hypo allergenisk maske.  En blanding av grønn te og hibiskus ekstrakt  bidrar til å opprettholde den viktige elastinen i huden din slik at aldrings prosessen bremses opp.
Denne masken vil etterlate huden din duggfrisk og fornyet.

Finn den her

DEN FUKTGIVENDE HELTEN

Hydra Veil

Denne effekten vil plumpe huden, redusere utseendet på rynker og gi huden en ungdommelig glød. Fuktighet kapsles inn, huden repareres og huden etterlates mer hydrert, myk og elastisk. Den viktige algebaserte formelen inneholder en kraftig blanding av Phytofuse Renew™  (jerikorose) og havtornolje for å gjenopprette huden, mens ekstrakter av jojoba og en ekstra punch av Squalene gir fukt og plumper huden. Les mer om Squalene i hudpleie her

Denne masken etterlater huden din fuktet, næret og lindret.

Finn den her