Squalane

HVA ER SQUALANE? 

Squalane er en hydrogenisert versjon av Squalene som er en naturlig substans fom finnes I kroppen vår. Når den konverteres til Squalane er det en mer stabil, effektiv og hudvennlig ingrediens som Voya bruker i sine produkter. Noe vi liker spesielt godt er at det er en superkraftig antioksidant. 

Når Squalane kombineres med de 5 super antioksidantene som allerede finnes I Voyas alger så gir det en virkelig kraft boost til huden!

Antioxidanter i VOYAs alger: 

  1. Vitamin C
  2. Vitamin A
  3. Vitamin B5
  4. Polyfenoler
  5. Flavonoider

Squalene produseres naturlig i talgkjertlene. Hos babyer finner vi høyest innhold med Squalene i blodet, men dessverre, som med så mange andre ting, etter fylte 30 år reduseres dette betraktelig.

Squalane er en briljant fuktgiver og forebygger tap av fuktighet samt forbedrer mykheten i huden. Den er avgjørende for sunn hud, bidrar til å bekjempe betennelser og beskytter mot angrep fra frie radikaler. Squalane har fuktgivende egenskaper som øker hudens egen evne til å holde på vann og fukt i huden. Det er en naturlig mykgjører og beskytter av hudens barriere.

Så¨er spørsmålet, hvor kommer Squalane fra?  Som du vet så bruker VOYA kun ingredienser som er etisk og miljøvennig innhøstet.  Vår Squalane er utvunnet kun fra miljøvennlig og fairtrade håndplukkede oliven.

 

Voya produkter som er rike på Squalane.

Pearlesque – dagkrem

Denne anvendelige og ultranærende ansiktskremen er spesielt god for de med tørr og fuktfattig hud. Ekstrakt fra jerikorose jobber i harmoni med laminaria alger, argan, gresskarkjerne, baobabolje og squalane for å booste hudens fuktnivå og styrke hudens barriere.  Huden får en fin glød og føles myk og glatt.  Inneholder 0,7% squalane.

  1.  

Hydra Veil- fuktmaske

Voyas lindrende og fuktgivende maske er formulert kun med naturlige ingredienser.  Fukten kapsles inn, den nærer og reparerer.  En behanding som etterlater huden myk og fuktet. Den algebaserte formelen inneholder også en kraftig fusjon av Phytofuse Renew (jerikorosen)  © og havtorn som fornyer og reparerer, mens jojoba og plantebasert Squalane gir fukt og ytterligere en plumping effekt på huden.