HÅNDVASK OG HÅNDPLEIE

Håndpleie

RENE HENDER REDDER LIV

Korona viruset (COVID-19) har nå fått stor påvirkning på alles hverdag. Og vi utviser ekstra omtanke og omsorg for helse og velvære til både oss selv og våre kjære.
Nå, mer enn tidligere, er det avgjørende å tenke på helse og følge alle råd fra Helsedirektoratet og vaske hender oftere og også riktig.


HVORDAN VASKE HENDER

Vi er alle vant til å vaske hender, dette har vi lært fra vi var små. Men, mange av oss vasker faktisk ikke hendene riktig og risiko forå spre virus vil dermed øke. Nrk URIX har en fin forklaring på hvordan vaske hender og hvorfor det er så viktig med en god oljebasert håndsåpe. Oljer i håndsåpe vil løse opp fettlaget rundt viruset og ta opp plassen som fettsyrene har for å kunne rive viruset i
stykker.

1. VASK-hendene med varmt vann og påfør en håndsåpe.

2. GNI- hendene godt sammen. Voyas Clean Me Up håndsåpe er svært konsentrert så du trenger kun en liten dæsj.

3. KRAFT- gni godt med litt kraft, mellom fingrene, oppå hendene og inni hendene samt godt under fingerneglene.

4. 20 SEK- minimum 20 sekunder skal du vaske hendene. 

5. SKYLL- hendene under rennende vann.

6. TØRK- med en ren klut /håndkle eller et papirtørkle.

VOYAs Clean Me Up Hand håndsåpe har et høyt innhold naturlige og antibakterielle ekstrakter som sedertreolje, sitronskallolje, lavendel og nellikolje som alle gjør en super jobb med å rengjøre og gi fukt til hendene.

Husk at hvis du bruker et såpestykke så må alle ha sin egen såpe.

NB!  Det er alltid bedre å vaske hender enn å bruke antibac. God håndvask er det mest effektive i å stoppe virus.

HÅNDBESKYTTELSE
Hyppig bruk av antibac og oftere vask av hender kan lett føre til ekstra tørre hender.

Så gi litt ekstra kjærlighet og omtanke til hendene dine så de unngår å tørke ut. Håndsåpen til VOYA har ingen uttørkende ingredienser, tvert imot, den er proppfull av deilige fuktgivende oljer og ekstrakter. Så hold hendene godt fuktet så er du mindre utsatt for infeksjoner som fort oppstår hvis hendene blir veldig tørre. Håndkremer bidrar til å holde på fukt så påfør jevnlig og spesielt etter at du har vasket hendene dine.
Handy to Have håndkremen til Voya med sine deilige alger inneholder en kraftig fusjon av vitaminer, antioksidanter og gode lipider som holder hendene myke. Den trekker lett inn i huden og gir ekstra næring og pleie.