Hyaluronsyre - det du trenger å vite

Hyaluronsyre er et molekyl som finnes naturlig i kroppen vår. Den gir fukt til leddene våre, nerver, øyne, hud og hår.  Når vi blir eldre produserer kroppen mindre hyaluronsyre og det er en av årsakene til av huden vår blir mer slapp og rynkete. For å få det meste ut av hyaluronsyre som en anti-age ingrediens, bruk den i små dråper eller sammen med et serum og påfør på fuktet hud, følg deretter med en god fuktighetskrem.  Dette kapsler inn fuktigheten og gir ekstra fukt så hyaluronsyren lettere absorberes. Spesielt er dette viktig når luften er tørr. Som med ethvert nytt hudpleieprodukt, start alltid forsiktig når du begynner med hyaluronsyre, påfør det i starten kun en gang om dagen for å se hvordan huden din reagerer på det. Hvis du synes at huden din virkelig drar fordel av det, påfør på morgenen og kvelden før mer oljebaserte serum og dag og nattkrem.  VOYA bruker hyaluronsyre i form av sodium hyaluronate som er avledet fra hyaluronsyre.  Denne formen er mindre utsatt for oksidering, er også mer stabilt og tas lettere opp av huden.   

 

PRODUKTER DU KAN BRUKE SAMMEN MED ELLER SOM INNEHOLDER HA

1.  RITZY SPRITZY / FUKTSPRAY

Hyaluronsyre trenger varme, fuktige omgivelser for å aktiveres, så vi anbefaler å bruke Ritzy Spritzy over påføring av hyaluronsyre så syren virker mer effektivt. VOYAS anvendelige ansiktsspray hjelper til å beskytte, tilføre fukt samt lindre huden med en fusjon av økologiske botaniske urter og eteriske oljer. Denne luksuriøse fuktsprayen kan brukes både som del av din morgen og kvelds rutine samtidig som den er helt nydelig å bruke på dagen for en ekstra oppkvikker i tillegg til at sprayen med sine kraftige antioksidanter beskytter mot miljøskader. 

2. HYDRA VEIL / FUKTMASKE

VOYAS silkemyke og fuktgivende HYDRA VEIL maske er formulert ved å bruke aktive økologiske ingredienser som hyaluronsyre og Niacinamide B3. Voya bruker Sodium Hyaluronate som er avledet av hyaluronsyre (HA), den har en lavere molekylvekt enn HA og hydrolysert HA, så den absorberes lettere gjennom porene. Sodium hyaluronate har evnene til å penetrere dypere ned i hudens lag og vil trekke til seg vann og holde på fukten i huden. Dette kan ha en ”plumping” effekt på huden så fine linjer blir mindre synlig og huden ser yngre ut. Den algebaserte formelen inneholder også en kraftig fusjon av Phytofuse Renew (jerikorosen)  © og havtorn som fornyer og reparerer, mens jojoba og plantebasert squalene gir fukt og ytterligere en plumping effekt på huden.