Hudpleie når du trener

Vi vet alle at trening er både avgjørende og fordelaktig for mental velvære. Men hva med huden vår? Har trening en negativ effekt på huden?

Hos VOYA vil vi gjerne dele våre topp tips for hudpleierutine før og etter trening. Vi har de viktigste antibakterielle produkt anbefalinger til treningsbagen din!
Og treningsbager, vel, de er ikke alltid de reneste. Og på treningssenteret, egen svette, svette fra andre, utstyr som ikke er desinfisert riktig eller kanskje ikke i det hele tatt.
Hvordan beskytte huden din i denne type omgivelser?

1. VANN - Drikk så mye vann du kan mens du trener, dette hjelper huden å rense ut slaggstoffer. Dette gir en hud som ser sunn ut og har fin glød.

2. IKKE RØR ANSIKTET DITT - Hvis du bruker vekter og apparater som andre bruker så vil du prøve å unngå bakterier. Ikke altid like lett og risikoen er stor for å få bakterier på hud og porer. VOYA anbefaler å bruke en antibakteriell ansiktsrens før og etter treningsøkten så du får renset bort bakterier, forurensing, smuss og urenheter. Vi anbefaler følgende rens til trening:


CAST AWAY | ANSIKTSRENS
Cast Away er spesielt utformet for å hjelpe de som sliter med akneutbrudd og fet hud. Denne rensen er også perfekt for å fjerne bakterier og smuss før og etter trening. Cast Away har aktive antibakterielle egenskaper og forebygger at bakterier bygger seg opp på huden din. Etter trening fjerner den effektivt svette, oljer og bakterier uten å irritere huden.


VOYA MANN | OPPFRISKENDE ANSIKTSRENS
(Prisvinner Beauty Shortlist Award 2019)
Rengjør i dybden og fjern effektivt urenheter. Huden og barrieren styrkes med de aktive reparerende ingrediensene fra alger, havslyng og aloe vera. Nyt en deilig duft inspirert av havet som fusjonerer varme, rike jordnoter med frisk nellik og lime. Vitamin A & E fornyer celler og booster kollagen produksjon.

NOEN SUPERINGREDIENSER I DISSE PRODUKTENE
Økologisk sertifiserte ingredienser som er bra for kropp og miljø og som ikke irriterer huden under intenste treningsøkter.
• Alpefiol - et planteekstrakt som har betennelsesdempende effekt. Huden beskyttes.
• Himanthalia Elongata algeekstrakt- rik på vitamin C, essensielle aminosyrer og mineraler.
• Aloe Vera - har anti-inflammatoriske egenskaper (spesielt bra når du er på treningssenter!) og er kjent forå dempe betennelse samtidig som det stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosess.

3. IKKE BRUK SMINKE
Mange føler seg litt nakne uten, men vi anbefaler på det sterkeste å rense huden med en antibakteriell rens før treningsøkten så du har et rent sminkefritt ansikt som gjør at huden får puste på best mulig måte når du trener. Har du fortsatt sminke på så vil den tette igjen porene. Et annet produkt som er fint å ha i treningsbagen er VOYAs Porefection gele. Svært rik på antibakterielle og betennelsesdempende ekstrakter. Den balanserer hudens PH og demper talgproduksjon samtidig som den bekjemper betennelse. Huden etterlates oppfrisket og beroliget med et matt utseende, perfekt til før trenings økten Himanthalia Elongata alge ekstraktet i geleen er rik på Vitamin C, essensielle aminosyrer og mineraler som hjelper huden med å balansere fuktnivå. Porefection geleen kjøler også ned huden og minimerer risiko for sprengte blodkar og tilbakefører temperaturen i huden til normalt nivå mye raskere.

4. BESKYTTER MOT MILJØSKADER
Når du trener utendørs så anbefaler vi at du beskytter ditt fine nyrensede ansikt med et serum eller en lett dagkrem under solkremen for å beskytte huden mot miljøskader og frie radikaler.
Vi anbefaler enten serumet Balancing Act eller dagkremen Even Pure som trekker raskt inn og som er proppfull av vitenskapelig bevist resultatsorienterte aktive ingredienser. Serumet og dagkremen i denne serien virker antibakterielt og demper talgproduksjon samtidig som de gir intens næring og fukt til huden.
Hynt Beautys Sunprep, en dagkrem med mineralsolfaktor er et must når du er utendørs. Beriket med alger, grønn te, squalane og hyaluronsyre så pleier den huden samtidig som den beskyttes mot solens farlige UV stråler.

5. MUSKEL RESTITUSJON
Etter trening vil en kombinasjon av Serenergise kroppsolje og Feel The Heat varmebalm lindre såre muskler og fremme fjerning av slaggstoffer. Fusjonen av alge og hempolje med varmende ekstrakter som arnika, angelica, ingefær og valurt gjør det til den perfekte kombo. En herlig økologisk tonic som lindrer muskler samtidig som huden tilføres intens fukt og næring. Dette settet kommer nå som et spesialtilbud. Perfekt for deg og for treningsbagen.

KIT FOR AKTIV KROPPSPLEIE
SERIEN FOR MUSKEL RESTITUSJON

SERENERGISE | muskellindrende kroppsolje 100ml
FEEL THE HEAT | varmebalm 100ml
GRATIS REISEVESKE

KR 839,- (VERDI KR 1079,-)