VOYA BIOTECH SERUM - ANTI POLLUTION HYALURONATE

VOYA LANSERER NYE ØKOLOGISKE COSMOS-SERTIFISERTE AVANSERTE ANSIKTSSERUM

VOYA er stolt over å kunngjøre lanseringen av sine nye ansiktsserum, laget ved hjelp av innovativ marin vitenskap og bioteknologi. Serumene som lanseres er Anti-Pollution Serum med hyaluronsyre, et Vitamin C Antioksidant Serum samt et Bio-Retinol konsentrat serum.

 VOYA har brukt 2 år på å jobbe med kosmetiske kjemikere og forskere for å lage disse vitenskapsbaserte serumene med etisk innhentede ingredienser som adresserer spesifikke hudpleieproblemer på en økologisk måte. Serumene kan enten brukes alene eller kombineres med VOYAs utvalg av eksisterende fuktighetskremer for en resultatdrevet skreddersydd hudpleierutine.

HYALURONAT SERUM | ANTI-FORURENSNING SERUM

  Voya Anti Pollution hyaluronate serum

VOYAs Hyaluronate Anti-Pollution Serum arbeider for å synlig rehydrere og gir umiddelbar og varig fuktgiving. Natriumhyaluronat er et derivat av hyaluronsyre, og har en lavere molekylvekt, slik at den lettere absorberes i huden, og jobber effektivt for å konsentrere og binde fuktighet. Brukt regelmessig så er dette oppløftende superserumet kombinert med algeekstrakter et svært effektivt middel for å redusere rynker forårsaket av dehydrering. Det virker gjennom å styrke hudens fuktighetsbarriere for synlig forbedret fasthet og elastisitet. Dette superserumet inneholder tre sterke aktive aktive stoffer, inkludert natriumhyaluronat, Iceawake™ og anti-forurensningsaktivet Ectoin®. 

I kliniske studier* har IceAwake™ vist seg å synlig forynge hudens utseende ved å redusere rynkedybden, øke gløden og redusere hud som ser sliten og livløs ut for et oppfrisket utseende. IceAwake™ er 100 % økologisk godkjent av COSMOS. De som brukte IceAwake™ i 14 dager økte hudens utstråling med 9,2 % og reduserte rynkedybden med 11,4 %.*.

Ectoin® er en kraftig multifunksjonell aktiv ingrediens med enestående effekt. Det forhindrer celleskader og gir reparasjon og regenerering for eldre, stresset og irritert hud. Den har mange egenskaper, inkludert beskyttelse mot rødhet, hydrering, forurensning, beskyttelse mot UV-indusert aggresjon, beskyttelse mot blått lys. Ectoin® er svært effektiv mot å minimere skade på celler fra forurensning. Etter bare 5 dagers påføring ble lipidperoksydasjon forårsaket av forurensning i huden bemerkelsesverdig redusert med 48 %**

De VIKTIGSTE FORDELENE MED VOYAS HYALURONATE SERUM

 • Gir synlig hydrering til huden med langvarig fuktighet
 • Inneholder Ice Awake™ som er påvist at beskytter mot skade fra frie radikaler og UV stråling
 • Natriumhyaluronat, den vannløselige formen av hyaluronsyre, kan holde opptil 1000 ganger sin vekt i vann, og absorbers derfor dypere ned i huden og gir høyere fukt.
 • Oppmuntrer til intensiv bevaring av fukt.
 • Forbedrer hudens fasthet og elastisitet.
 • Styrker og hjelper til med å reparere hudbarrieren - huden blir hydrert, jevnere og gløder med vitalitet.
 • Gir støtte til huden ved å beskytte kollagen og elastin mot miljømessige stressfaktorer. 

Tips til bruk!

Når du bruker Sodium Hyaluronate vil det trekke fukt til huden, så det er viktig å påføre serum sammen med fukt. Perfekt å påføre på badet der det er fuktige omgivelser.  Start med å rense huden før du påfører 2 dråper med serum. Bruk gjerne Ritzy Spritzy fuktspray først for optimal effekt. Klapp serumet inn i huden, på halsen og på dekollete. Deretter påføres fuktighetskrem / Nattkrem for å forsegle fukten serumet har skapt på hudens overflate og dypere ned i lærhuden. Husk å drikke godt med vann i løpet av dagen da serumet henter vann fra kroppens celler til huden, så viktig å etterfyllefor optimalt resultat.  For optimalt resultet, eksfolier huden 2-3 kvelder i uken med Voyas syrepeel Luminosity og/eller Love a Scrub ansiktsskrubb. Serum er mest effektive når huden er grundig eksfoliert.

Voyas Anti Pollution hyaluronat serum kan brukes sammen med andre serum, også VOYAs My LIttle Hero.  Hyaluronat serumet påføres først på fuktig hud, vent så et minutt og påfør deretter enten ditt Vitamin C serum eller Voyas My Little Hero Serum.   

  KOMMER SNART

  BIO RETINOL | kONsENTRAT SERUM

  Nok en nyhet denne måneden er lanseringen av VOYAs Bio Retinol konsentrat serum.  Et avansert oljebasert hudfornyende booster serum formulert for å minimere fine linjer og rynker samt øke fastheten og elastisiteten i huden.

  Så masse spennende nytt med økologiske skjønnhet, klinisk data fra studier og fantastiske fordeler som BIO RETINOL serumet tilbyr.

   

  Følg med!

   

  * Clinical Study - E. Miyai, I. Yamamoto, J. Akiyama and M. Yanagida, Inhibitory effect of ascorbic acid 2-O-α-Glucoside on the pigmentation of skin by exposure to ultraviolet light, Nishinihon J. Dermatol., 1996, 58, 439-443

  **Anti-pollution In Vivo testing.  natural. bitop AG. 06/2018.

  * Mibelle Biochemistry Lab results

   

  Anne Trogstad – Grunnlegger av Organic Beauty.

  Jobbet med økologisk hudpleie siden 2009.  Underviser i alle seriene som Organic Beauty fører.  Alt av produkter til hudpleie, kroppspleie samt livsstilsprodukter og kosttilskudd.  Har i tillegg tatt utdannelse innen økologisk kosmetisk kjemi hos Formula Botanica, har stor pasjon for kosthold og ingredienser og hva vi smører på kroppen vår.  Oppdaterer seg kontinuerlig med kurs innen økologisk hudpleie og ingredienser.

  Vær oppmerksom på at alt dere finner på bloggen vår kun er til informasjon.  Innhold skal absolutt ikke være noen erstatning for profesjonell legehjelp og diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid med lege hvis du er usikker på hudtilstand og symptomer.