VOYA BIO TECH SERUM- VITAMIN C

VOYA LANSERER NYE ØKOLOGISKE COSMOS-SERTIFISERTE AVANSERTE ANSIKTSSERUM

VOYA er stolt over å kunngjøre lanseringen av sine nye ansiktsserum, laget ved hjelp av innovativ marin vitenskap og bioteknologi. Serumene som lanseres er Anti-Pollution Serum med hyaluronsyre, et Vitamin C Antioksidant Serum samt et Bio-Retinol konsentrat serum.

 VOYA har brukt 2 år på å jobbe med kosmetiske kjemikere og forskere for å lage disse vitenskapsbaserte serumene med etisk innhentede ingredienser som adresserer spesifikke hudpleieproblemer på en økologisk måte. Serumene kan enten brukes alene eller kombineres med VOYAs utvalg av eksisterende fuktighetskremer for en resultatdrevet skreddersydd hudpleierutine.

VITAMIN C | ANTIOKSIDANT SERUM

VOYAs Vitamin C Antioksidant serum føles lett på huden og er formulert økologisk med et frukt og alge antioksidant kompleks som er kombinert med Ascorbyl Glucoside. Ascorbyl Glucoside regnes som en gullstandard for Vitamin C som er avledet,  på grunn av sin høye stabilitet og komfortable bruk og det er økologisk godkjent av COSMOS. De to viktigste aktive stoffene i VOYAs Vitamin C serum er L-VCG Ascorbyl Glucoside og Sodium Hyaluronate. 

 voya vitamin c serum

.

L-VCG Ascorbyl Glucoside er mye brukt for å gi en jevnere hud og hud med mer glød. Det fungerer hovedsakelig via anti-oksidativ hemming av melaninsyntesne. Andre fordeler med L-VCG Ascorbyl Glucoside inkluderer også aktivitet som minimering av fine linjer samt at det minimerer for tidlig aldring av huden og det gir beskyttelse mot UV-skade. Kliniske studier har påvist at Ascorbyl Glucoside kan forhindre hudskader fra UV stråling målt ved reduksjon i huderytem*. 

  • DE VIKTIGSTE FORDELENE MED VOYAs VITAMIN C SERUM
  • Laget med super-penetrerende lette ingredienser som bidrar til å balansere talgproduksjonen.
  • Ikke-irriterende formel - vi har lagt til Ascorbyl Glucoside for å stabilisere vitamin C, samtidig som det er mildt for huden, og også svært effektivt.
  • Naturlig fullpakket med kraftige antioksidanter så vil dette hudfornyende serumet etterlate huden fastere og jevnere.
  • Hjelper med å redusere forekomsten av hyperpigmentering forårsaket av skade fra frie radikaler.
  • Frukt og alge antioksidant kompleks vil etterlate huden hydrert, næret og forynget.
  • Lysner og jevner ut, demper rødhet og motvirker effekten av solskader som pigmentering og mørke flekker.
  • Inneholder to typer tang: Fucus Serratus, som er rik på antioksidanter og har antiinflammatoriske egenskaper, og Himanthalia Elongata som brukes her for sitt høye naturlige vitamin C-innhold.
  • Appelsinolje er også inkludert i formelen for dets antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper og for å gi økt glød og utstråling.

KOMMER SNART

BIO RETINOL | kONsENTRAT SERUM

Nok en nyhet denne måneden er lanseringen av VOYAs Bio Retinol konsentrat serum.  Et avansert oljebasert hudfornyende booster serum formulert for å minimere fine linjer og rynker samt øke fastheten og elastisiteten i huden.

Så masse spennende nytt med økologiske skjønnhet, klinisk data fra studier og fantastiske fordeler som BIO RETINOL serumet tilbyr.

 

Følg med!

 

* Clinical Study - E. Miyai, I. Yamamoto, J. Akiyama and M. Yanagida, Inhibitory effect of ascorbic acid 2-O-α-Glucoside on the pigmentation of skin by exposure to ultraviolet light, Nishinihon J. Dermatol., 1996, 58, 439-443

**Anti-pollution In Vivo testing.  natural. bitop AG. 06/2018.

* Mibelle Biochemistry Lab results

 

Anne Trogstad – Grunnlegger av Organic Beauty.

Jobbet med økologisk hudpleie siden 2009.  Underviser i alle seriene som Organic Beauty fører.  Alt av produkter til hudpleie, kroppspleie samt livsstilsprodukter og kosttilskudd.  Har i tillegg tatt utdannelse innen økologisk kosmetisk kjemi hos Formula Botanica, har stor pasjon for kosthold og ingredienser og hva vi smører på kroppen vår.  Oppdaterer seg kontinuerlig med kurs innen økologisk hudpleie og ingredienser.

Vær oppmerksom på at alt dere finner på bloggen vår kun er til informasjon.  Innhold skal absolutt ikke være noen erstatning for profesjonell legehjelp og diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid med lege hvis du er usikker på hudtilstand og symptomer.