Sea Ór kosttilskudd

DER HAV MØTER VITENSKAP

Sea Ór er skapt som følge av VOYAs unike kunnskap om algenes fantastiske egenskaper. Idag er manges livsstil mer hektisk enn noen gang og det å tilføre ekstra kosttilskudd sammen med sunn mat og livsstil kan bidra til økt velvære fra innsiden og ut.

Sea Ór er et nytt førsteklasses kosttilskudd med fokus på helse og velvære. Sea Or kosttilskudd er utformet i samarbeid med forskere og eksperter på kosthold.  Her hos Voya ser vi fordelene av å nære huden innenfra samt at vi ser den viktige rollen kosttilskudd kan ha for optimal helse og velvære og sunn hud.

Voyas kosttilskudd konsept startet i 2016 og er et resultat av vår kjærlighet for havet samt vår unike kunnskap om alger og de uendelige fordelene alger har for oss mennesker. Sea Ór kosttiskudd er en følge av år med utførlig og resultatsrettet forskning og er nå det mest vitenskapelige avanserte algekosttilskuddet som lanseres i helse og velvære markedet.

Sea Ór er formulert ved å benytte en avansert fusjon av vitenskapelige utvalgte alger. Vår eksklusive marine kompleks Orplex™ og spesielt utvalgte vitaminer og mineraler vil øke din helse og velvære fra innsiden og ut.

 

FORSKNING

For å skape det mest avanserte og aktive algekosttilskuddet på markedet, så jobbet våre vitenskapsmenn nær med eksperter fra center for Mat og Helse samt Nærings Innovasjon hos Ulster Universitet i Coleraine. (Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE).

For å forsikre seg om at kun de beste alger ble brukt i vår formulering av kosttilskudd ble det gjort flere dyptgående studier. Vår næringsekspert gikk gjennom mer enn 300 vitenskapelige studier på sammensetningen av forskjellige alger. Prosess detaljene spesifisert i denne studien var så avansert at et vitenskapelig magasin ble laget og oversendt til gjennomgang hos et team med eksperter. Vi er svært stolte over at denne studien ble akseptert av "Nutrion Reviews" magasinet og ble publisert i april 2019. Det er en av de mest omfattende studier noensinne publisert på spiselige alger og deres helsefordeler. 

Etter 2 år med forskning og utvikling så brukte vi vår kunnskap til å registrere vårt registrete varemerke Orplex™ som er en fusjon av alger, og Sea Ór ble født.

 

LABORATORIE STUDIER

Mens vi jobbet med studiene så samarbeidet vi med Bioteknologi senteret  Shannon Applied Biotechnology Centre hos teknologi instituttet Institute of Technology i Tralee. Laboratorie tester ble utført på ekstrakter av to typer alger som er brukt i kosttilskuddet Sea Ór (Laminaria digitata og Fucus serratus) for å bestemme antioksidant egenskapene deres. Resultater viser at Fucus Serratus algen har en ganske så mye høyere antioksidant aktivitet (om lag 8 ganger så høy) som kontrollen (Vitamin E).

 

BLANDINGEN ORPLEX™ 

Alle Sea Ór kosttilskudd inneholder vår unike marineformel Orplex™. Denne høyt avanserte, cutting-edge formelen er skapt i samarbeid med vår egen ernæringsekspert og inneholder spesielt utvalgte typer av alger som bedrer helse og velvære.

Alger, en unik naturlig rik kilde på jod samt utallige mineraler, vitaminer og fordelaktige sporstoffer og omega oljer som de har absorbert fra havet, noe som gjør at alger er den perfekte løsningen for å tilføre kroppen viktige mineraler og beskytte den mot skade fra frie radikaler.  Les mer om antioksidanter og frie radikaler i bloggen vår her....

Kombinasjonen av disse ingrediensene i formelen Orplex™ er det som gjør at Sea Ór kan tilby noe unikt. 

FUCUS SERRATUS ALGE

Denne fantastiske planten overlever ved å filtrere havet for næringsstoffer. Resultatet er en alge proppfull av viktige mineraler og vitaminer.  Denne algen har vært brukt i hundrevis av år i algebad og oljene har unike antioksidant egenskaper. 

LAMINARIA DIGITATA ALGE

Dette er en mørk brun kelp alge som kan bli over 2 meter lang. Den brukes i mat i fortrinnsvis asiatisk matlaging, der er den kjent som kombu.  Algen er svært rik på vitaminer og mineraler og spesielt rik på jod som gjør at den vedlikeholder en sunn skjoldbrukskjertel og normal produksjon av tyroid hormonet.  Algen bidrar også til å opprettholde normal kognitiv funksjon, energi metabolisme og opprettholde en sunn hud.

CO-ENZYME Q10

For fysisk energi og vedlikehold av hjertets helse.  

VITAMIN C

Støtter kollagen produksjon,  avgjørende for sunn hud. 

ZINC

Fremmer DNA syntese og beskytter cellene mot oksidativt stress.