Le Bon Essentiels tannkrem

Med LEBON ESSENTIELS-kolleksjonen så har grunnleggerne oppfylt sin forpliktelse med å skape naturlige tannkremer som er sertifisert økologiske uten å ofre effektiviteten.

Sunn, trygg og med de herligste smaker så er vi enige, dette er de perfekte tannkremene!

 Du leste kanskje forbrukerrådets advarsel om alt det skumle som finnes i tannkremer?  Og hele 16 av 33 tannkremer inneholder stoff som er forbudt i matvarer?

 https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/tannkremtest-styr-unna-peppa-gris-bamse-og-flux-6-til-de-aller-minste/

 

LEBON ESSENTIELS tannkrem inneholder 99,84% naturlige ingredienser, er sertifisert økologisk av ECOCERT COSMOS ORGANIC sertifiseringsorgan og er 100% produsert i Frankrike. Her er det  utviklet formler som aktiverer synergien av ingredienser hvis naturlige egenskaper fungerer effektivt for å gjøre de tre viktigste tingene: beskytte tannemaljen (mot plakk og tannråte), beskytte helsen til tannkjøttet og for å optimalisere hvitheten i tennene dine. Et komplett system for munnhygiene.

 

VISSTE DU AT

Før vi forteller deg mer om ingrediensene og vitenskapen som gjør LEBON ESSENTIELS unik, synes vi det er verdt å snakke om et ofte oversett element i munnens økosystem: den orale mikrobiotaen.

Den orale mikrobiota er alle mikroorganismer som er tilstede i munnen vår, flere millioner bakterier faktisk. Mesteparten av tiden lever disse indre bakteriene i harmoni med resten av kroppen vår. Men i tilfelle forstyrrelser i den orale mikrobiotaen, kan tidligere ikke-patogene bakterier forårsake hulrom, gingivitt eller periodontitt.

Å opprettholde balansen i den orale mikrobiota er et primært fokusområde hos LEBON.

To bakterier spiller en grunnleggende rolle i å forstyrre balansen mellom den orale mikrobiotaen, nemlig Streptococcus Mutans og Lactobacillus Acidophilus. Det er en munnfull! Gjennom en prosess som kalles gjæring, konverterer disse to dårlige bakteriene sukker til syrer.

Etter å ha tatt måltider, snacks eller drikke annet enn vann, kommer en overflod av sukker i munnen din og disse to bakteriene setter i gang. De gjør jobben sin altfor godt, gjør det orale miljøet surere, svekker tennens emalje og bygger opp plakk som fører til hulrom.

Å sikre en balansert mikrobiota er viktig for å opprettholde en sunn munn og kropp.

 

Lebon økologisk tannkrem

 

VÅRE INGREDIENSER OG DERES EGENSKAPER

Vi bruker naturlige ingredienser som fungerer i synergi for å oppnå perfekt munnhygiene på tre måter: beskytte tannemaljen, beskytte tannkjøttets helse og optimalisere tennenes hvithet.

 

EMALJE BESKYTTELSE

Tre naturlige ingredienser er grunnleggende, tør vi si avgjørende, for å garantere beskyttelse av tennenes emalje og beskytte mot plakk og tannråte.

Grønn te 

GRØNN TE / Camellia Sinensis - sertifisert økologisk. Grønn te er en av plantene som naturlig inneholder høyt innhold av fluor. Den grønne teen vi bruker er sertifisert økologisk for å sikre at fluor er trukket fra kvalitetsjord. Mengden fluor i tannkremene våre doseres i en balansert og tilstrekkelig mengde for å nøytralisere virkningen av de to bakteriene (Streptococcus Mutans og Lactobacillus Acidophillus) som er ansvarlige for transformasjonen av sukker til syrer i munnen. Ved å gjøre dette unngår man forsuring av det orale miljøet, og gjør grønn te til en naturlig kriger for å forhindre svekkelse av tennenes emalje og dannelse av plakk og hulrom.

HYDROKSYAPATITT 

Naturlig mineralsk ingrediens sammensatt av kalsium og fosfat. Hydroksyapatitt er naturlig tilstede i sammensetningen av tennene, da den utgjør 97% emalje og 70% dentin.
Denne ingrediensen har en remineraliserende virkning: den fyller mikrosprekker og porer i tannemaljen. Gjennom denne regenerative virkningen bidrar hydroksyapatitt til å redusere tannfølsomhet og beskytte emalje mens tennene holdes hvite. 

XYLITOL  

Bjørkebarkekstrakt (naturlig vegetabilsk søtningsmiddel) Xylitol i seg selv er ikke tilstrekkelig til å nøytralisere gjæringsprosessen.  Men den fungerer som en forsterker til grønn te ved at den hemmer dannelse av plakk og hulrom.

Xylitol spiller også en støttende rolle i å remineralisere tenner som bidrar til å binde hydroksyapatitt til emaljen.

Lebon økologisk sertifisert tannkrem

TANNKJØTT BESKYTTELSE

For å ta vare på tannkjøttet ditt bruker vi økologisk aloe vera i alle formlene våre.

Aloe Vera ALOE VERA / Aloe Barbadensis - sertifisert økologisk

Aloe Vera er en plante med flere fordelaktige egenskaper for huden, slimhinnene og tannkjøttet. Det fremmer vevsreparasjon av sårdannelser og cancersår, og er en naturlig alliert i å redusere betennelse og ømhet i tannkjøttet.

FOR ET STRÅLENDE LYST SMIL


For det strålende lyse smilet inneholder tannkremene til LEBON ESSENTIELS aktive og effektive naturlige ingredienser. Classic Mint + Charcoal tannkrem er din beste allierte for en ekstra blekende effekt.


PAPAYA / Carica Papaya - sertifisert økologisk - naturlig hvithet


De naturlige ekstraktene av Papaya inneholder et enzym: PAPAIN. Papain bekjemper naturlig misfarging ved gradvis å løse opp flekker, tannstein og tannplakk. Ved å gjøre det, bidrar papayaekstrakter til å gjenopprette den naturlige hvitheten i tennene dine.


VEGETABILSK KULL / Fra eik og sjarm trær.  Gir en ekstra blekende effekt.


Til tross for sin mørke farge har trekull vært kjent i generasjoner for sine blekende egenskaper, og er derfor en kraftig kraft som forhindrer tannstein og flekker.
Hos LEBON bruker vi en ultrafin karbonkvalitet som ikke risikerer å svekke tennene. Den gode slipekvaliteten oppveies av den naturlig remineraliserende hydroksyapatitten. Kull fungerer også sammen med papaya for å naturlig lade hvitheten i smilet ditt.