HVORDAN OPPNÅ SILKEMYK BABYHUD MED ALGER?

Silkemyk babyhud – ja takk!  Det ser kanskje enkelt ut, men silkemyk hud er ikke noe som kommer gratis, det krever litt innsats hver dag. Her er noen få enkle trinn til hvordan innføre gode vaner i din daglige rutine som garantert hjelper deg på veien til å oppnå nydelig silkemyk hud. Uansett alder.  

MYK BABYHUD FRA INNSIDEN OG UT…

Gode hudpleierutiner er avgjørende, men det å spise sunt og få i seg nok superfood har også mye å si. Og sunn mat er ikke bare bra for huden din, men også humøret ditt og hele immunsystemet så både kropp og sinn vil takke deg hvis du innfører superfood på menyen.


1. Fisk og alger
Få huden til å gløde fra topp til tå ved å innføre masse fisk på menyen. Fisk er full av omega-3 og hjelper til med å holde ikke bare huden din, men også håret ditt mykt og friskt. Rød fisk som ørret og laks og også sild inneholder mye gode omega fettsyrer og hjelper til med å redusere betennelse og holder huden silkemyk. Selv sverger jeg til kosttilskudd i form av alger, og spiser også alger, jeg har og brukt kollagenpulver fra fisk i smoothies de siste årene og synes det virker positivt på huden min.

2. Nok søvn

Ifølge Johan Kaggestad så slippes HGH (Human Growth Hormone) ut i blodbanene når vi sover, reparerer skadet vev og sørger for sterkere muskler.  Så det er en grunn til at det kalles “skjønnhetssøvn”.  Pass på å få 8 timers søvn hver natt, dette vil gjøre underverker for huden din.

3. Drikk masse vann

Dette har vi nevnt før, ingenting fjerner giftstoffer og slaggstoffer så effektivt fra kroppen som vann, så pass på at du får i deg minst 8 glass hver dag.

…også supermyk babyhud fra utsiden

 

4. Nattkrem gjør underverker
På natten så roer kroppen vår seg ned, men huden fortsetter å jobbe, og beveger seg vekk fra sin funksjon som beskyttende til å bli reparerende.  Dagkremer er utformet for å gi fukt og beskytte mens nattkremer er utformet for å reparere og forynge trøtt og livløs utseende hud. Ønsker du silkemyk hud så er det ekstra viktig å gi huden ekstra hjelp ved å tilføre en god nattkrem som jobber mens du sover.  Voyas nattkremer har vunnet mange priser og gjør jobben mens du sover skjønnhetssøvnen din.


5. SOV PÅ EN SILKEPUTE
Sover du på putetrekk av bomull så kan huden bli dratt og gjør at det blir vanskeligere å få glatt, fin hud. Ifølge skjønnhetsblogger Susanne Jackson så vil silkefibre mykgjøre rynker og fine linjer da silke skaper mindre friksjon mellom huden og putetrekket

 
6. ALGEBAD
Alger og hud er en “match made in heaven” og er en av de beste måtene å oppnå silkemyk hud og hår på. De naturlige beskyttende egenskapene som finnes i alger etterligner hudens funksjon for cellefornyelse og hjelper huden å beskytte seg bedre mot skader fra frie radikaler. VOYAs bad Lazy Days kan brukes som en kur 3 dager på rad. Selv har jeg psoriasis i hodebunn og atopisk eksem som jeg holder i sjakk med algebad gjennom vinteren. Ikke rart at Conde Nast Traveller kalte Voyas Lazy Days algebad for "Top Trend" og på Trip Advisor står det "Heaven in a bathtub". For meg er algebad  et must for både kropp og sjel, og jeg nyter badene gjennom hele året.  Det dufter litt av hav,  men wow, så godt det gjør.

Vi håper du liker tipsene våre for hvordan oppnå mykere hud.  Har du noen tips til hvordan få silkemyk hud, del dem gjerne med oss på Facebook