BEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN?

Rengjøring, ansiktsvann, fuktighetskrem, shampoo og balsam, hårkur og nå også kroppsolje i tillegg til bodywash og body lotion. Trenger vi virkelig alt dette?

Og svaret er JA!  Vinteren er allerede godt igang og hvis du er som meg så reagerer huden din allerede. Huden vår er vanligvis den første som reagerer når kulden setter inn. For mange av oss så vil vinterens skarpe vind og horisontale snø og sludd gjøre at huden vår fort føles som den rene ørken, tørr, sår og dehydrert. Høres dette kjent ut?  Ofte så glemmer vi at det ikke bare er solen vi må beskytte oss mot, men også kulda.

 

FUKTIGHET, FUKTIGHET OG FUKTIGHET

Alle tenker at det er først og fremst er på sommeren når vi er ute i solen at vi må tilføre fukt til bare armer og ben. Men det er faktisk på vinteren at huden vår trenger enda mer fukt. Når vi er pakket inn i store gensere og jeans så får ikke huden vår fuktighet fra luften og vil derfor tørke raskere ut. I tillegg så vil all varmefyring inne absorbere fukt fra luften. Samtidig så vil raske endringer i temperatur, som det at vi går fra kulde ut og inn i varmen, skape problemer for huden vår.

 

HVA ER SÅ LØSNINGEN?

Vi har hatt en fantastisk fin sommer og nydelig høst, og huden vår har blitt utsatt for altfor mye sol og nå trenger kroppen vår litt ekstra kjærlighet og omtanke før vi pakker den inn i varme, tette klær. Overgangen fra bare ben til flere lag med tøy er ikke bra for huden din så før du strekker deg inn bakerst i skapet for å finne alle de varme klærne og pakker deg inn i altfor mange lag bør du bruke tid på å gi den ømfintlige huden din en god omgang med deilig nærende kroppsolje.

VOYA olje er verdens første økologisk sertifiserte algeolje,  Angelicus Serratus. Denne dypt nærende kroppsoljen som er økologisk sertifisert av Soil Association har fått navnet sitt fra den viktigste ingrediensen  – en av de skjønneste og mest mineralrike algene som finnes og som er kjent som “kysset fra havets engel”. Denne aromatiske superernærende kroppsoljen øker fastheten og elastisiteten i huden samtidig som den har en ekstra detox effekt på trøtt og livløs hud. Den rike algeoljen er forsterket med rosehip olje rik på antioksidanter som reduserer alderstegn, økologisk nattlysolje øker cellestruktur og elastisitet samt vitamin E og solsikke olje rik på Omega 3 og 6 fettsyrer. Aromatiske oljer fra lime og mandarin booster hudens cellefornyelse.  Ønsker du en duft av rosmarin og lavendel så er det Mindful Dreams oljen du skal velge, og om du vil ha en boost for ømme muskler så er Voyas Serenergize kroppsolje perfekt.  Mammaer velger gjerne Voyas Mama Oil.

Alle Voyas oljer har 99,96% økologiske ingredienser, superkonsentrert, her trenger man bare en liten dæsj. Dette er superfood for huden.  For den ultimate pampering og ekstra glød, følg opp med VOYAs supernærende nylanserte bodylotion Softly Does It. 

Tips for hvordan bruke kroppsolje

Helt avhengig av hudens tilstand så kan kroppsoljen brukes alene eller etterfulgt av bodylotion.  Stryk oljen jevnt over huden din med sirkelbevegelser.  Husk du trenger bare litt, denne oljen er superdrøy. En annen måte å tilføre oljen på er å tilføye noen ekstra pump fra flasken opp i badevannet. Tørr hud absorberer raskt alle oljens gode egenskaper da varmen fra badet åpner porene.

Ekstra bonus – den fine sommerfargen du opparbeidet deg over sommeren vil vare lenger hvis du er flinkt til å skrubbe huden jevnlig samt tilføre ekstra fukt med VOYAs økologiske algeolje. Vi har et utvalg herlige kroppsskrubber, alle økologisk sertifisert. Husk også at hvis du vi ha myk og fin hud i sommer og vil at brunfargenskal sitte, da er det ekstra viktig å skrubbe huden jevnlig og fjerne døde hudceller.

Personlig elsker jeg å blande noen pump med bodylotion sammen med noen pump av en av Voyas kroppsoljer. Når de blandes tas de lett og raskt opp av huden og du må ikke vente så lenge før du tar på deg klær.  Kun et par minutter. 

 Har du noen tips til hvordan ta vare på huden? 

Tips oss gjerne på facebook