After sun for huden

Etter en deilig dag ute

Rens

Etter en lang dag ute har huden godt av en god rens. Spesielt når solkrem har blandet seg med sommersvette og saltvann. En deilig rens fjerner uønsket smuss og urenheter som har samlet seg på huden i løpet av dagen. Er huden din normal til sensitiv anbefaler vi Voyas Cleanse & Mend, har huden en tendens til å bli fet utover dagen så er Cast Away et godt valg. Og hvis du liker å bruke litt ekstra tid på deg selv så er favoritten dyprensen Totally Balmy. Selv elsker vi Voyas rensekluter til å fjerne rensen samtidig som huden får en mild eksfoliering.

Fuktighet

Sol er spesielt uttørkende for huden så den vil setter stor pris på både serum og fuktgivende krem.

Føles huden din litt solbrent?

Fortvil ikke, Voyas Maskerade til unnsetning. En virkelig livredder for sår og vond hud. Smør et tynt lag på huden. Du kan gjerne sove med masken på natten. Husk også å ha Voyas Ritzy Spritzy med deg gjennom dagen.  En deilig spray som kjøler ned huden.  Alt som holder huden kjølig i varme sommerdager er et pluss og vil bidra til å minimere overproduksjon av melanin. 

Er huden ekstra tørr

Så anbefaler vi fuktbomben Hydra Veil som gir intens fukt og pleie til den tørreste hud. Smør på et bra lag i hele ansiktet og gjerne også på dekollete og hals, la ligge påi 15 minutter før du masser restene inn i huden.

Ikke glem leppene

De er spesielt utsatt. Både Maskerade og Hydra Veil maskene kan fint brukes på leppene dine.