VOYA Buoyancy body butter- flyt avgårde

Vi er super entusiastiske over å introdusere det splitter nye tilskuddet til VOYAs bad og kroppsserie. Fordyp deg og flyt bort med vår nye Buoyancy Luksus Body Butter. Denne formuleringen har en dekadent blanding som gir øyeblikkelig komfort til selv den tørreste hud, svøper den inn med langvarig fuktighet og glatter ut både kropp og sinn. Dette luksuriøse kroppssmøret er en rikt nærende og dypt fuktighetsgivende krem som etterlater huden din silkemyk og glatt. Buoyancy inneholder aktive ingredienser rik på antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper designet for å hjelpe huden på kroppen din til å få tilbake sin elastisitet.

HVEM ER DET TIL?

 Den er egnet for alle hudtyper, spesielt for de som lider av tørr hud og områder med grov og tørr hud.  Dette er den perfekte lindring og reparasjon for hud som har vært utsatt for sol og for hud som er utsatt for tøft klima – med fyring inne og kulde ute.

Nyt alle fordelene fra havet med denne marinebaserte skjønnhetsgodbiten og gled deg over myk hud hele året. Buoyancy Body Butter er Soil Association COSMOS økologisk sertifisert, vegansk og cruelty free. Den er pakket i et fullt resirkulerbart eske, laget av resirkulert PET plast, drevet av VOYA lidenskap for en mer bærekraftig verden.

DUFTEN

Lavendelblomster representerer renhet, stillhet, hengivenhet, serenitet, nåde og ro. Duften fremmer ren avslapning. Rosmarin har en veldig aromatisk duft av urter og treaktige eviggrønne planter, den bedrer rensing av luften og har desinfiserende egenskaper. Ved å kombinere disse duftene leverte VOYA en ren, skarp og dypt aromatisk sensorisk opplevelse.

VIKTIGE INGREDIENSER

SHEASMØR Rik triglyserider, fettsyrer og vitaminer effektivt som fuktgiver til huden. Den inneholder også fettsyrer, nemlig linolsyre og oljesyre, som har utrolige fuktighetsgivende egenskaper.

KAKAOSMØR inneholder en overflod av antioksidanter som vil hjelpe med reparasjon av for tidlig aldret hud, gi et ungdommelig utseende til huden og dempe betennelse.

FUCUS SERRATUS tang har bevist pro-aldrings fordeler gjennom sine kollagen-boostende krefter samt kraftige antioksidant egenskaper

 

Anne Trogstad – Grunnlegger av Organic Beauty.

Jobbet med økologisk hudpleie siden 2009.  Underviser i alle seriene som Organic Beauty fører.  Alt av produkter til hudpleie, kroppspleie samt livsstilsprodukter og kosttilskudd.  Har i tillegg tatt utdannelse innen økologisk kosmetisk kjemi hos Formula Botanica, har stor pasjon for kosthold og ingredienser og hva vi smører på kroppen vår.  Oppdaterer seg kontinuerlig med kurs innen økologisk hudpleie og ingredienser.

Vær oppmerksom på at alt dere finner på bloggen vår kun er til informasjon.  Innhold skal absolutt ikke være noen erstatning for profesjonell legehjelp og diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid med lege hvis du er usikker på hudtilstand og symptomer.