Body butter eller body lotion?

KROPPSSMØR ELLER KROPPSLOTION - HVA ER FORSKJELLEN?

Visste du at å holde huden fuktig bidrar til å holde den tilstrekkelig hydrert og støtter hudens naturlige fuktighetsbarriere? Vi vet alle at eksterne miljøangripere, som vær, sentralvarme og forurensning, kan forårsake ødeleggelse av huden vår, noe som fører til tap av fuktighet og tørr, flassende hud. Det er der fuktighetskremer, som kroppssmør og kroppslotioner, kan hjelpe!

 

HVA ER FORSKJELLEN MELLOM ET KROPPSSMØR OG EN KROPPSLOTION?

Mens begge produkter bidrar til å berolige og fukte huden din, har kroppssmør og kroppslotioner noen viktige forskjeller. Mens målet med hver enkelt er å hydrere og mykgjøre huden din, er hovedforskjellen tekstur! Kroppssmør har en tendens til å ha en mer kremete og tykkere konsistens, og dens hovedingredienser er ofte Shea eller Kakaosmør. Mens kroppslotioner vanligvis er lettere i konsistens og en av hovedingrediensene deres ville være glyserin.

HVILKEN TYPE HUD PASSER KROPPSSMØR?

Kroppssmør er egnet for alle hudtyper, men er spesielt gode for de som lider av tørr hud og områder som er spesielt tørre og såre. Kroppssmør er den perfekte motgiften for hud som er uttørket av sol eller sentralvarme om vinteren. På grunn av dens tykkere konsistens har Body Butters en tendens til å ha en mer luksuriøs og hengivende følelse når den brukes på huden.

 

HVILKEN TYPE HUD PASSER KROPPSLOTIONER?

Igjen, som kroppssmør, er de fleste kroppslotioner egnet for alle hudtyper. Mens kroppssmør har en tendens til å være rikere i konsistens, er kroppslotioner vanligvis lettere og raskere absorbert i huden. Kroppslotioner er et godt valg når du vil gi et fuktighetsgivende løft til huden, men foretrekker noe litt mindre tungt på huden din.

HVA PASSER MIN HUD?

Kroppssmør og kroppslotioner er egnet for alle hudtyper. Vanligvis vil det være din personlige preferanse som er avgjørende for hva du bestemmer deg for å bruke. Du foretrekker kanskje en lett kroppslotion i sommermånedene og et kraftigere litt mer spafølelses alternativ i vintermånedene. Eller, avhengig av hvordan huden din er, på et bestemt tidspunkt kan det kanskje trenge et tykkere smør for å tilføre fukt og booste fukten i tørr og irritert hud.

 Hvilke fuktighetskremer tilbyr VOYA?  VOYA tilbyr både et kroppssmør og en body lotion, så du kan velge eller du kan unne deg begge deler.  VOYA har i tillegg en fantastisk nærende mamma krem så her får huden din alt den trenger av ekstra kjærlighet og pleie fra disse produktene.

 

BUOYANCY BODY BUTTER

Buoyancy er siste tilskudd i Mindful Dreams serien, lansert nå denne høsten.  Dette luksuriøse  kroppssmøret inneholder tre viktige ingredienser, Shea smør, kakao smør samt Fucus Serratus  alge ekstrakt.

SHEASMØR Rik triglyserider, fettsyrer og vitaminer effektivt som fuktgiver til huden. Den inneholder også fettsyrer nemlig linolsyre og oljesyre, som gir utrolige fuktighetsgivende egenskaper.

KAKAOSMØR  inneholder en overflod av antioksidanter som vil hjelpe med reparasjon av for tidlig aldret hud, gi et ungdommelig utseende til huden og dempe betennelse.

 

FUCUS SERRATUS  tang har bevist pro-aldrings fordeler gjennom sine kollagen-boostende krefter samt kraftige antioksidant egenskaper

DUFTEN Lavendelblomster representerer renhet, stillhet, hengivenhet, serenitet, nåde og ro. Duften fremmer ren avslapning. Rosmarin har en veldig aromatisk duft som urter og treaktige eviggrønne planter, den øker luftrensing og har desinfiserende egenskaper. Ved å kombinere disse duftene har VOYA levert en ren, skarp og dypt aromatisk sensorisk opplevelse.

Buoyancy Body Butter er Soil Association COSMOS økologisk sertifisert, vegansk og cruelty free. Den er pakket i et fullt resirkulerbart eske, laget av resirkulert PET plast, drevet av VOYA lidenskap for en mer bærekraftig verden

 SOFTLY DOES IT

SOFTLY DOES IT er VOYAs tydelig velduftende og nærende algebaserte kroppslotion med noter av sitrus og havet. Formulert med effektive botaniske ingredienser som håndhøstet vill økologisk irsk tang, anti ageing prickly pear olje, supermykgjørende kakadu plomme olje samt valmuefrø olje for å gi intens lindring og fukt til huden, så smidighet og elastisitet forbedres.

LIME OG MANDARIN Duften er vår signatur og inneholder en infusjon av zesty lime og foryngende mandarin. Softly Does It etterlater huden din dypt hydrert, myk, frisk og gjenopplivet, og som Buoyancy er Softly Does It  sertifisert økologisk av Soil Association, den er vegansk og cruelty free. Emballasjen er også fullstendig resirkulerbar!

 

Anne Trogstad – Grunnlegger av Organic Beauty.

Jobbet med økologisk hudpleie siden 2009.  Underviser i alle seriene som Organic Beauty fører.  Alt av produkter til hudpleie, kroppspleie samt livsstilsprodukter og kosttilskudd.  Har i tillegg tatt utdannelse innen økologisk kosmetisk kjemi hos Formula Botanica, har stor pasjon for kosthold og ingredienser og hva vi smører på kroppen vår.  Oppdaterer seg kontinuerlig med kurs innen økologisk hudpleie og ingredienser.

Vær oppmerksom på at alt dere finner på bloggen vår kun er til informasjon.  Innhold skal absolutt ikke være noen erstatning for profesjonell legehjelp og diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid med lege hvis du er usikker på hudtilstand og symptomer.