Hudpleietips til flytur

Hvordan best ta vare på huden din på flytur

Har du også vært på reise og oppdaget at huden din blir tørr, dehydrert, irritert og får utbrudd? Ikke akkurat sånn vi har lyst til å starte en ferie.

Den resirkulerte tørre luften i flyet sliter på huden, men med litt planlegging og gode produkter så er huden like fin etter turen.

 

HUDPLEIE PÅ FLYTUREN

Jeg har alltid med en liten reiseveske med små størrelser. Spar på prøver du får av favoritt produktene dine, perfekte til å ha med på reise og på fly. Eller du kan helle over i små beholdere som merkes. Så er du innenfor grensen på det som er tillatt å ta med inn.

 

NÅR DU ER OM BORD

Trinn 1. Rens
Alltid med på flyet er et godt renseprodukt, jeg bruker Voyas Cleanse & Mend rens som effektivt fjerner smuss og forurensing og som samtidig balanserer hudens ph verdi og tilfører fukt. Har du kombinert hud så er VOyas Cast Away rens bedre å bruke.

Trinn 2. Serum
Påfør noen dråper My Little Hero serum som med sine gode fettsyrer gir deilig næring og fukt dypt ned i huden.  I Voyas reisekit for tørr hud finner du nå My Little Hero i en liten glassflaske med pipette. Spar på den, helt super til å etterfylle favoritt serumet.

Trinn 3. Fuktmaske
Jeg elsker Voyas Hydraveil som booster hudens fuktnivå og hindrer at huden føles stram og sår. Luft på flyplasser og spesielt på fly har lav luftfuktighet og huden blir fort dehydrert.  Har du lang flytur kan du legge på litt mer maske etter noen timer. Huden din vil takke deg.

Trinn 4. Øyekrem
En god øyekrem eller øyemaskeer også helt perfekt for å forebygge og minimere hovne og trøtte øyne.  Visage øyemasken er min favoritt på flytur.

Som et lite ekstra tips 
Jeg har alltid med Voyas Ritzy Spritzy i mini størrelse. Den gir ingen effekt som fuktspray på fly, det bare fordamper og kan gjøre deg mer dehydrert. Men sprayen er helt super som en desinfiserings spray med sine gode antibakterielle ekstrakter.  Spray på hender og på bord og det du rører ved på fly og tog. Smør så hendene inn med en deilig nærende håndkrem. Og når du har landet og er ute av flyet så er Ritzy Spritzy fantastisk som nedkjølende spray for huden. 


Og når du lander og ønsker sommersol velkommen…

Så håper jeg du har husket å ha med solkrem i håndbagasjen. Denne kommer også godt med hvis du sitter ved vindu. De ultraviolette strålene er ekstra sterke i høyden så vær oppmerksom. 

For å gi huden din litt ekstra boost så unngå å drikke alkohol på flyturen. Drikk heller mye vann og tilfør fukt fra innsiden. Te som gurkemeie med antiinflammatorisk effekt er perfekt ti en lang flytur.

 

 

ETTER FLYTUREN

Skrubb huden forsiktig med enten en lett og ikke irriterende bambuspeel for å fjerne døde hudceller eller bruk en enzympeel, vi er glad i Radiance.  Som effektivt fjerner døde hudceller uten å være for kraftig.

Det beste du kan gjøre for huden din etter en flytur er å gi den som mye fukt og kjærlighet som  du kan.  Før du legger deg, rens huden godt, påfør en god fuktmaske,f.eks. Voyas Hydra Veil.  Deretter påfører du et tynt lag av Maskerade som er en virkelig beauty sleep mask.